Faqja eshte ne ndertim e siper dhe mund te permbaje informacion te pa sakte!

Bashkia Kurbin merr masa ndaj debitorëve.

Bashkia Kurbin ka dhënë urdhër për mbyllje te biznesit te Z.Pashk Ndokaj. Ky urdhër me  Nr,162, Datë, 01.08.2017 ka ardhur si pasojë e mospagesës së qerasë kundrejt Bashkisë dhe  është…

Festa 1 qershorit festohet ne Kurbin

Sheshi qendror i Kurbinit, sot, me shume se kurre ishte i mbushur me ngjyra e gezim. Pasi organizimi i sotem ishte nga femijet dhe per femijet. Nuk do ishte e…

Rindërtimi i kopshti të Laçit;

Mes 126 projekteve të programit kombëtar të Rilindjes Urbane për ndërtimin e rindërtimin e infrastrukturës arsimore, është edhe kopshti i Laçit; një ngrehinë e shkatërruar qē sot u është rikthyer…

Reshjet atmosferike kane shkaktuar permbytje ne te gjithe territorin e Bashkise Kurbin.

Te nderuar bashkeqytetar! Reshjet atmosferike kane shkaktuar permbytje ne te gjithe territorin e Bashkise Kurbin. Ju njoftojme se Bashkia Kurbin ka ngritur Shtabin e Emergjencave dhe po inspekton rastet me…

Lorem ipsum dolor sit amet

Unde delectus modi ducimus itaque cumque veniam tenetur sunt doloribus dicta. Quo ratione, saepe autem harum ipsa. Suscipit rerum reprehenderit itaque odit?Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil,…

Lajmi 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Lajmi nr 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Beatae, voluptates. Tenetur atque suscipit nisi, officia autem voluptates distinctio, nesciunt libero veritatis ducimus aliquid mollitia amet ex asperiores? Error, quibusdam excepturi!

Lajmi nr 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Beatae, voluptates. Tenetur atque suscipit nisi, officia autem voluptates distinctio, nesciunt libero veritatis ducimus aliquid mollitia amet ex asperiores? Error, quibusdam excepturi!

Lajmi1 Tenetur atque suscipit nisi Error, quibusdam excepturi!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Beatae, voluptates. Tenetur atque suscipit nisi, officia autem voluptates distinctio, nesciunt libero veritatis ducimus aliquid mollitia amet ex asperiores? Error, quibusdam excepturi!

Vendimet e Këshillit Bashkiak

Urdher per klasifikimin e pagave per nepunesit per vitin 2017

Për miratimin e strukturës organizative të Bashkisë Kurbin, Institucionëve dhe Agjensive në varësi dhe klasat e pagave për nëpunëit civil në Bashki dhe Njësitë Administrative.

Vendim i Keshillit 2017

SCAN_20180108_145329160

Vendim i Keshillit Bashkiak Nr.:00 Dt.: 00.00.0000

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aliquam fugiat saepe, cum hic molestias, incidunt a animi soluta magnam commodi molestiae deserunt quia repudiandae doloremque autem velit numquam qui vel.

Vendim i Këshillit Bashkiak Nr.: 1 Dt.: 00.00.0000

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quidem quibusdam sapiente sequi quam ea, totam, voluptatibus unde voluptates, delectus voluptate architecto earum, similique dignissimos impedit alias dolor nesciunt aut expedita.

Vendim i Këshillit Bashkiak Nr.: 00 Dt.: 00.00.0000

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quidem quibusdam sapiente sequi quam ea, totam, voluptatibus unde voluptates, delectus voluptate architecto earum, similique dignissimos impedit alias dolor nesciunt aut expedita.