Faqja eshte ne ndertim e siper dhe mund te permbaje informacion te pa sakte!
Home / Uncategorized / Njoftim për pjesëmarrje në mbledhjen e Keshillit Bashkiak

Njoftim për pjesëmarrje në mbledhjen e Keshillit Bashkiak