Faqja eshte ne ndertim e siper dhe mund te permbaje informacion te pa sakte!
Home / Njoftime / Njoftim për tu konsultuar me Planin e Përgjithshëm Vendor Kurbin.

Njoftim për tu konsultuar me Planin e Përgjithshëm Vendor Kurbin.

Të nderuar qytetarë të Kurbinit, më poshtë po ju paraqesim linkun, ku mund të konsultoheni me punën e deritanishme për Planin e Përgjithshëm Vendor Kurbin. https://goo.gl/c4A28A
Gjithashtu javën e ardhëshme, në ambientet e Pallatit të Kulturës Laç do te bëhet ekspozimi i të gjithë materialeve grafike për këtë PPV.
Ju lutemi kushtojini rëndësi portalit që po ju vëmë në dispozicion, pasi është në interesin e të gjithëve dhenia e mendimeve tuaja.
Në foton më poshtë keni username dhe password.