Faqja eshte ne ndertim e siper dhe mund te permbaje informacion te pa sakte!
Home / Lajme / Reshjet atmosferike kane shkaktuar permbytje ne te gjithe territorin e Bashkise Kurbin.

Reshjet atmosferike kane shkaktuar permbytje ne te gjithe territorin e Bashkise Kurbin.

Te nderuar bashkeqytetar!
Reshjet atmosferike kane shkaktuar permbytje ne te gjithe territorin e Bashkise Kurbin.
Ju njoftojme se Bashkia Kurbin ka ngritur Shtabin e Emergjencave dhe po inspekton rastet me emergjente ne zone.
Me perulesi ju kerkojme durim, pasi keto situata jane jashte mundesive tona per tu kontrolluar edhe pse jane bere te gjitha perpjekjet e mundshme per ti parandaluar keto permbytje. Duke bere zhbllokimet e kanaleve kulluese e duke parandaluar ndertimet mbi to.
Gjithashtu eshte komunikuar me te gjitha instancat pergjegjese per suport ndaj nesh, si ne nivel vendor, qarku edhe kombetar per te perballuar kete situate. Jemi prane jush ne cdo moment. Mos hezito   ni te njoftoni cdo rast emergjent!

rreshjet-ne-kurbin2 rreshjet-ne-kurbin5 rreshjet-ne-kurbin3 rreshjet-ne-kurbin4