Faqja eshte ne ndertim e siper dhe mund te permbaje informacion te pa sakte!
Home / Lajme / Rindërtimi i kopshti të Laçit;

Rindërtimi i kopshti të Laçit;

Mes 126 projekteve të programit kombëtar të Rilindjes Urbane për ndërtimin e rindërtimin e infrastrukturës arsimore, është edhe kopshti i Laçit; një ngrehinë e shkatërruar qē sot u është rikthyer fëmijëve.

shkolla-3 shkolla-2 shkolla shkolla-4