Faqja eshte ne ndertim e siper dhe mund te permbaje informacion te pa sakte!

Bashkia Kurbin merr masa ndaj debitorëve.

Bashkia Kurbin ka dhënë urdhër për mbyllje te biznesit te Z.Pashk Ndokaj. Ky urdhër me  Nr,162, Datë, 01.08.2017 ka ardhur si pasojë e mospagesës së qerasë kundrejt Bashkisë dhe  është…

Festa 1 qershorit festohet ne Kurbin

Sheshi qendror i Kurbinit, sot, me shume se kurre ishte i mbushur me ngjyra e gezim. Pasi organizimi i sotem ishte nga femijet dhe per femijet. Nuk do ishte e…

Rindërtimi i kopshti të Laçit;

Mes 126 projekteve të programit kombëtar të Rilindjes Urbane për ndërtimin e rindërtimin e infrastrukturës arsimore, është edhe kopshti i Laçit; një ngrehinë e shkatërruar qē sot u është rikthyer…

Reshjet atmosferike kane shkaktuar permbytje ne te gjithe territorin e Bashkise Kurbin.

Te nderuar bashkeqytetar! Reshjet atmosferike kane shkaktuar permbytje ne te gjithe territorin e Bashkise Kurbin. Ju njoftojme se Bashkia Kurbin ka ngritur Shtabin e Emergjencave dhe po inspekton rastet me…

Vendimet e Këshillit Bashkiak

Urdher per klasifikimin e pagave per nepunesit per vitin 2017

Për miratimin e strukturës organizative të Bashkisë Kurbin, Institucionëve dhe Agjensive në varësi dhe klasat e pagave për nëpunëit civil në Bashki dhe Njësitë Administrative.

Vendim i Keshillit 2017

SCAN_20180108_145329160