Faqja eshte ne ndertim e siper dhe mund te permbaje informacion te pa sakte!
Home / Lajme

Bashkia Kurbin merr masa ndaj debitorëve.

Bashkia Kurbin ka dhënë urdhër për mbyllje te biznesit te Z.Pashk Ndokaj. Ky urdhër me  Nr,162, Datë, 01.08.2017 ka ardhur si pasojë e mospagesës së qerasë kundrejt Bashkisë dhe  është…

Festa 1 qershorit festohet ne Kurbin

Sheshi qendror i Kurbinit, sot, me shume se kurre ishte i mbushur me ngjyra e gezim. Pasi organizimi i sotem ishte nga femijet dhe per femijet. Nuk do ishte e…

Rindërtimi i kopshti të Laçit;

Mes 126 projekteve të programit kombëtar të Rilindjes Urbane për ndërtimin e rindërtimin e infrastrukturës arsimore, është edhe kopshti i Laçit; një ngrehinë e shkatërruar qē sot u është rikthyer…

Reshjet atmosferike kane shkaktuar permbytje ne te gjithe territorin e Bashkise Kurbin.

Te nderuar bashkeqytetar! Reshjet atmosferike kane shkaktuar permbytje ne te gjithe territorin e Bashkise Kurbin. Ju njoftojme se Bashkia Kurbin ka ngritur Shtabin e Emergjencave dhe po inspekton rastet me…