Faqja eshte ne ndertim e siper dhe mund te permbaje informacion te pa sakte!
Home / Lajme / Festa 1 qershorit festohet ne Kurbin

Festa 1 qershorit festohet ne Kurbin

Sheshi qendror i Kurbinit, sot, me shume se kurre ishte i mbushur me ngjyra e gezim.
Pasi organizimi i sotem ishte nga femijet dhe per femijet.
Nuk do ishte e tepert te shtohej se projekti pilot i miratuar dhe ne strategjine e zhvillimit te Bashkise Kurbin, “Qyteti mik i femijeve” do marre jete shume shpejt dhe organizime te tilla nuk do ti mungojne asnje zone te Kurbinit!
Do jemi prane femijeve tane cdo dite, qe ata te rriten te lumtur, te edukuar dhe te mos heqin dore nga endrrat!
Perqafime,
Artur Bardhi

festa-1-qershorit-laq-5 festa-1-qershorit-laq festa-1-qershorit-laq-2 festa-1-qershorit-laq-3 festa-1-qershorit-laq-4